Tag | And That’s Who I Am #2

Vorige week kwam deel één online, hoe moeilijk ik het al vond om deel één uiteindelijk online te zetten gezien ik hem erg negatief vond, is hier dan toch deel twee. Ook dit deel zal vast niet enorm positief worden, maar That’s Who I Am op het moment.

PicMonkey Collage06

Mijn familie en ik gaat niet goed samen. Op de een of andere manier zijn ze allemaal dol op mijn zusje waardoor ik me vaak erg achtergesteld voel, hierdoor ben ik liever niet met ze.

Feit.

Opgeven is geen optie voor mij, zeg ik altijd. Het zou zo slecht voor mij voelen als ik op het punt sta om op te geven en daarbij heb ik het gevoel dat als ik leef ik er meer onder lijd dan als ik dood ben. Wat een liefde voor mezelf.

Huilen is iets wat ik heel weinig doe, ik vind het moeilijk om me open te stellen voor een emotie als huilen. Je zult mij niet snel huilend treffen en helemaal niet met andere mensen erbij.

PicMonkey Collage04

Ja, ik ben eigenlijk gewoon verslaafd 😉

Een haat, liefdes verhouding heb ik met mijn benen. Aan de ene kant ben ik blij met mijn beenspieren die aardig sterk zijn, aan de andere kant heb ik echt een enorme hekel aan die witte latten van mij. Daarbij zijn ze volgens mij gewoon zo wit dat ze wel bevlekt lijken door onderhuidse dingen.

Ik ben altijd nerveus, altijd.

Hoe hard ik het ook tegen mezelf ontken, ik heb hulp nodig. Maar ik weet gewoon niet hoe.

PicMonkey Collage06

Ik ben een dromer, daar kun je niet omheen en in mijn dromen ben ik al helemaal uit de kast, ben ik getrouwd met een vrouw en heb ik kinderen. Een heel ander leven dus.

Lachen naar vreemden doe ik echt te veel, vaak zijn het van die mensen die me dan aan staren waar ik dan zo’n overdreven glimlach naar trek weleens opgelet hoe snel ze dan weer wegkijken? Ook mensen die chagrijnig kijken als ik langs fiets bied ik meestal a big smile. 

Als je mij heel erg bang wilt hebben moet je me meenemen naar een zwembad, verschrikkelijk.

Ik ben bang voor wat komen gaat omdat ik niet weet wat er komen gaat.

Dit was dan ook het tweede deel van de tag. Zoveel mogelijk bij mezelf gebleven zonder het een grote depressieve boel te maken ook al was dat nog best lastig.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lijkt het je wat om een gastblog te schrijven? Neem dan een kijkje op dit blog!

11 gedachtes over “Tag | And That’s Who I Am #2

  • Glimlachen naar vreemden is gewoon, ik weet het niet, gewoon grappig denk ik 😛 In negativiteit ben ik op het moment heel erg goed, al zou ik heel graag wat positiever doen. Maar dat komt vanzelf wel weer, denk ik! Bedankt voor je lieve reactie weer! xoxo

   Geliked door 1 persoon

 1. Het is jammer dat je veel dingen negatief ziet. Maar ik denk ook dat je een mooi statement maakt door te zeggen dat je niet op wilt geven. Ik denk dat dat ook belangrijk is.. en later.. als je een leuke vrouw en gezin hebt, zul je jezelf er dankbaar voor zijn. 😉

  Bedankt voor een kleine stukje inzage in je wereld. Leuk om te lezen.

  Geliked door 1 persoon

  • O, wauw, wat een pracht van een reactie! Bedankt!
   En die negatieve dingen? Die zouden niet bestaan als er niets positiefs zou zijn. Ik hoop dat ik mezelf later heel erg dankbaar ben voor wie ik nu ben. Ook al zie ik het nu af en toe niet meer zitten, dat is dan wel wie ik ben en ook ik mag er zijn zoals ik ben. Nogmaals heel erg bedankt! 🙂 xoxo

   Geliked door 1 persoon

 2. Volgens mij zit er ook heel veel positiviteit in jou, bijvoorbeeld met je lachen naar onbekende mensen en een positief toekomstbeeld. En je reacties die je op mijn blogjes hebt geplaatst waren ook allemaal positief en hartverwarmend! Dus ik spreek de waarheid als ik zeg dat ik jou juist wél positief vind! 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Wat een onwijs lieve reactie! Ik krijg er een lach van op mijn gezicht, je maakt mijn dag vandaag!
   Positief ben ik eigenlijk altijd geweest, de laatste tijd merk ik alleen aan mezelf dat ik dingen steeds meer negatief ga bekijken en dat is juist wat ik niet meer mag doen 😉 Bedankt! 🙂 Xoxo

   Geliked door 1 persoon

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s