It’s Christmas!

Hele fijne kerstdagen allemaal! Dat ten eerste. Misschien komt dit berichtje een beetje laat gezien het gisteravond al kerstavond was. Maar beter te laat dan nooit toch? Ik kijk niet zo nauw als het op feestdagen neerkomt. Kerst staat bekend om zijn gezelligheid met familie en vrienden, maar wat doe ik eigenlijk met kerst? 

Eigenlijk niets bijzonders. Namelijk ook gewoon dat wat de meeste mensen doen. Eten met de familie, eerst met de ene kant van de familie en dan tweede kerstdag met de andere kant van de familie. Maar wat misschien wel bijzonder is, ik ga tweede kerstdag gewoon paardrijden. Ik weet zeker dat niet van jullie dat kunnen zeggen. Hihi.

Vanavond zal misschien wat moeilijk worden, we zijn met negentien man (ook een deel vrouw hoor). Gelukkig bij mijn oma thuis, daar is genoeg ruimte en ken ik alles goed genoeg om even een rustig plekje op te zoeken als het te veel wordt. Morgenavond, wordt weer lastig, haha. Dan zijn we namelijk maar met zijn zessen. Maar met die opa en oma kan ik het niet zo goed vinden. Het zal vast wel goed komen, blijf gewoon bij mijn moeder in de buurt. 😉

Het wordt een beetje een kort blogje zo. Maar veel meer heb ik eigenlijk niet te zeggen. Trouwens, ik ga vanavond mijn jurkje weer aantrekken. Ik geloof dat het de eerste keer is dat de familie van die kant mij in jurk ziet. Maakt het wel grappig. Ik doe de nieuwe laarsjes van mijn moeder aan, alleen weet ze dat zelf nog niet.

Hele fijne kerstdagen allemaal! ❤

17 gedachtes over “It’s Christmas!

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s