Afspreken met vriendinnen & duizeligheid

Het is nog twee dagen -zondag geschreven- bij mij weg, maar ik voel het nu al kriebelen. De dingen die ik eerst bedacht had, worden het niet. Maar ik hoop dat het een leuke middag en avond gaat worden. Op het moment twijfel ik of ik wel zou moeten gaan, ik voel me best rot. Erg duizelig, moe en hoofdpijn. En kriebels in mijn buik. Misschien dat ik mezelf er even bij moet neerleggen en moet stoppen me druk te maken over tijden en de rest. Kop op, het is pas over twee dagen, misschien ben je dan wel helemaal weer fit.

Ik wil niet als een zeur overkomen, maar gooi toch even in de groep dat het misschien verstandig is om iets eerder te starten. Ik geef aan dat om 20:00 naar huis, voor mij echt matje is. Eigenlijk zou ik graag aan willen geven waarom, maar ik heb helemaal geen zin om dat aan hun neus te hangen. Ongevraagd. Geen van allen lijkt zich te interesseren in me en vraagt waarom. Het wordt enkel goed gekeurd en een andere vriendin zegt dat nog even te moeten overleggen met haar vader.

Toch voel ik me nu weer een zeur. Eigenlijk zou ik gewoon thuis willen eten, maar dat zeggen durf ik niet. Ik voel me down door de afgelopen kerstdagen. Terwijl het gewoon gezellig was en ik er zelf van maak dat ik het niet gezellig vond. Alles leek gewoon langs mij heen te gaan, ik was veel duizelig en wilde het liefst in mijn bed liggen.

Waar die duizeligheid van de laatste tijd vandaan komt weet ik niet goed. Vroeger ook een tijd lang veel last van gehad, toen bloed laten prikken, maar daar kwam niets uit. Nu twijfel ik om weer naar de huisarts te gaan, alleen, word ik dan waarschijnlijk weer doorgestuurd naar bloedprikken en komt er weer niets uit. Daarbij heb ik helemaal geen zin in huisartsen en bloedprikken.

Van mijn bedachte plannen voor een dagje weg met komt niets terecht. Ik vind het best wel jammer, ik had het wel tof gevonden om eens iets anders te doen. Maar ik moet rekening houden met anderen en dat heb ik nu wel gedaan. Daarom vind ik eigenlijk dat ik qua tijden wel iets mag ‘eisen’, ik heb me al flexibel genoeg opgesteld.

Ik ga maar eens huiswerk maken, iets wat ik al een week uitstel. Nu moet ik er echt aan geloven, hoe jammer dat ook is. Eigenlijk wil ik jullie een fijne zondag wensen, maar bedenk op tijd dat het dinsdag is wanneer dit blogje online komt. Eigenlijk weet ik niet goed waarom, had ik gewoon zin in denk ik.

Daarom hele fijne dinsdag toegewenst!

Hebben jullie nog plannen voor vandaag?

16 gedachtes over “Afspreken met vriendinnen & duizeligheid

  • Dat is waar, maar misschien dat ik me juist altijd zo opgelaten voel omdat ik alles regel? Eigenlijk bepaal ik wat er dan grotendeels gaat gebeuren en nu regelen zij een beetje meer dan anders en heb ik weer commentaar. Haha, ik maak het mezelf alleen maar lastig πŸ˜‰
   Bedankt! Xoxo

   Geliked door 1 persoon

   • Ach, weet je, ik regel ook vaak van alles, en de laatste tijd stel ik andere dingen voor, maar dan willen ze niet. Misschien ben ik te vaak bezig met plannen, haha πŸ˜‰ Graag gedaan πŸ™‚ xx

    Geliked door 1 persoon

 1. Hey, je bent zo streng voor jezelf! Terwijl dat helemaal niet nodig is. Als de duizeligheid nog langer aanblijft, zou ik toch als ik jou was een afspraak maken. Gewoon voor de zekerheid. Snap dat het niet fijn is, maar het zekere voor onzekere.

  En je zeurt niet hoor. Je hebt net zoveel recht als de andere om wat te vragen/veranderen of in te brengen in de groep.

  Doe je rustig aan ❀

  Geliked door 1 persoon

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s