Tag | New Year

Een paar dagen terug zag ik deze tag voorbij komen bij Anouk (Wil je die van haar lezen, klik dan hier). Ik dacht waarom niet? En nam hem dan ook meteen over. Ben je benieuwd naar mijn zeven antwoorden op de zeven vragen van deze tag? Lees dan snel verder.

Wat is het leukste dat je afgelopen jaar hebt gedaan?
We beginnen wel gelijk met de moeilijkste vraag denk ik. Al moet ik zeggen dat als ik zo verder kijk, het er waarschijnlijker niet makkelijker op wordt.
Maar nu to the point, ondanks dat ik op mijn blog veel negatieve dingen beschrijf, heb ik zeker wel leuke dingen gedaan. Dagjes of avondjes weg met vriendinnen of familie, skiën met mijn ouders en zusje, naar Italië met een vriendin en mijn ouders en zusje, van alles en nog wat dus. Toch denk ik dat ik het uitstapje met mijn verjaardag het beste is bevallen. Hierover kun je hier wat lezen.

Wat ben je anders gaan doen met make-up afgelopen jaar?
Het afgelopen jaar ben ik mijn ogen wat minder dik gaan opmaken. In de vorm van dat ik voorheen altijd mascara, een lijntje boven en een lijntje onder mijn ogen had. Tegenwoordig is dit eigenlijk teruggebracht naar mascara en een lijntje boven mijn ogen. Voor de rest is eigenlijk alles hetzelfde gebleven.

Wat was je favoriete liedje van afgelopen jaar?
Ik denk dat ik dan bij Hello van Adele beland. Misschien dat het komt omdat het een vrij recent nummer is, want er zijn nog vele andere nummers die ik mooi vind van afgelopen jaar!

Wat was je favoriete trend van afgelopen jaar?
Spijkerstof! Zeker op één.

Had je goede voornemens en heb je je daar aan gehouden?
Ik had vast wel goede voornemens, maar ik heb me er zo goed aangehouden dat ik ze eigenlijk al vergeten ben…

Waar kijk je het meest naar uit komend jaar?
De skivakantie, het weekend fietsen in de bergen met mijn vader (moet nog gepland worden), mijn examens (als ik slaag), autorijlessen (ga ik mee beginnen na mijn examen) en nog zoveel meer…

Wat zijn je goede voornemens voor dit jaar?
Slagen zowel voor mijn examen als voor mijn rijbewijs, werken aan mezelf, werken op de werken manier, meer sporten en happy zijn.

Wat zijn jullie goede (of slechte) voornemens?

8 gedachtes over “Tag | New Year

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s