#100DaysProud | 50 dagen update

 Vandaag de update van dag 26 tot en met dag 50. Het was een ‘bewogen’ periode, zoals ze eigenlijk allemaal wel zijn. Ook deze keer ben ik weer onwijs trots op de mensen om mij heen, op jullie en op mezelf. Die laatste is zeker geen makkelijke, maar toch krijg ik het telkens weer voor elkaar. Als je benieuwd bent naar de 25 dagen update, klik dan hier. Voor de 50 dagen update kun je gewoon simpel verder lezen, wel zo makkelijk 😉 .

Dag 26: Vandaag komt mijn eerste #100DaysProud update online en daar ben ik stiekem toch een potje trots op!

Dag 27: Ik ben gisteravond volledig uit mijn slof geschoten tegen vriendinnen van mij en hoe bang ik ook was om ze vandaag onder ogen te komen, heb ik mezelf toch bij elkaar weten te rapen en naar school te gaan.

Dag 28: Vanochtend moest ik plots twee uur later beginnen dan ik had verwacht, dus stond ik al helemaal klaar om naar school te gaan. Uiteindelijk heb ik het huis maar ‘even’ gestofzuigd. Ik had een trotse moeder joh! 😉

Dag 29: Een van mijn vriendinnen weet eindelijk wat ze als vervolgopleiding wil gaan doen, het heeft lang geduurd maar ze is nu zeker van haar zaak en daar ben ik trots op!

Dag 30: Vandaag een vriendin (andere dan van gisteren) geholpen met scheikunde. Ze heeft er veel moeite mee, maar deed het veel beter dan ik verwacht had. Nu maar hopen op een mooi cijfer, al ben ik onwijs trots op haar als ik zie hoe hard ze vooruit gaat.

Dag 31: Druk dagje Rotterdam achter de rug, maar ondanks dat het een mega drukke dag was, ben ik ook nog uiteten geweest en het ging nog best goed!

Dag 32: Wat te verwachten was, is dat ik me vandaag niet zo goed voelde na een dag als gisteren. Heb veel in bed gelegen, maar ben er wel trots op dat ik er gewoon aan heb toegegeven in plaats van doorgaan tot ik er letterlijk bij neerval. Hopelijk voel ik me door de rust van vandaag morgen weer goed! (Ook bestaat vandaag mijn blog één jaar, ook iets om trots op te zijn!).

Dag 33: Ik weet nog steeds niet goed wat mij de knoop heeft doen doorhakken, maar ik heb gisteren gesolliciteerd en vanochtend al mijn eerste sollicitatiegesprek afspraak gemaakt, trots op mezelf!

Dag 34: Vandaag het sollicitatiegesprek gehad en ik ben aangenomen, bang voor niets maar nu wel zo trots als een pauw!

Dag 35: Een vriendin speelde vandaag sinds tijden weer een wedstrijd nadat zij een lange periode niet heeft mogen sporten. Trots op haar dat ze toch haar grenzen heeft aangegeven en niet de hele wedstrijd heeft gespeeld.

Dag 36: Weer een dag met veel stress… Hoe leuk ik het ook vind dat we morgen op skivakantie gaan, inpakken doe ik nog telkens met een brok in mijn keel. Heel veel moeite met weggaan, maar nu ik dit typ is bijna alles ingepakt.

Dag 38: Trots dat ik gisteren in de auto ben gestapt en het hele eind heb uitgezeten. Trots dat ik mijn ontbijt vanochtend heb weg gekregen en trots op mijn zusje, want ze gaat echt steeds beter skiën.

Dag 39: Ondanks dat ik mij onwijs ziek voel, al een paar dagen, sta ik ook vandaag weer op de piste. Stiekem toch wel trots op (al zou ik nu gewoon in bed moeten liggen), ik weet dat ik er goed aan doe toch te gaan skiën.

Dag 40: Ik ben mega aan het genieten, iets wat mij al een hele tijd niet lukt. Iets om dus onwijs trots op te zijn. Daarbij durf ik het hardop te zeggen ook: ‘Ik geniet!’.

Dag 41: Het ziek zijn is niet het enige wat tegenzit deze week. Via een vriendin moet ik vernemen dat een andere goede vriendin van mij wat onbelangrijke dingen voor mij verzwijgt. Beetje jammer, maar ik leg me erbij neer en ga door, daar ben ik trots op.

Dag 42: Trots op een vriendin waar ik heerlijk mee kan kletsen, aan dat soort mensen heb je wat!

Dag 43: Vandaag besloten toch maar even een dagje rustig aan te doen, want ziek ben ik nog steeds. Na een paar uurtjes skiën hup mijn bed in, vandaag dus wel naar mijn lichaam geluisterd!

Dag 44: Laatste dag skiën en dus nog even knallen! Trots op mijn ouders en zusje die de zwarte piste (ik maakte een foutje in de route, oeps!) zijn af geskied zonder iets te breken 😉 .

Dag 45: Als we dan weer allemaal goed en wel terug zijn in Nederland valt er toch weer een last van mijn schouders. Ik ben trots op mezelf wat betreft afgelopen week!

Dag 46: Vandaag hard aan mijn huiswerk gezeten en flink doorgewerkt, ik kan wel zeggen dat ik vind dat ik dat goed heb opgepakt!

Dag 47: Wat gedoe rondom mijn arbeidscontract waar ik ondanks dat ik het eng vind, zelf achteraan ben gegaan.

Dag 48: Trots op een mijn zusje die vandaag haar laatste afspraak had bij het ziekenhuis, eerste tijd hoeft ze daar gelukkig niet meer heen!

Dag 49: Stiekem ben ik er best wel trots op dat ik steeds wijzer word met Bloglovin’ en ik er (bijna) elke dag een kijkje op neem!

Dag 50: Afspraak gemaakt bij de jeugdpsychiatrie voor de uitslag van de onderzoeken. Is dan nog wel een maandje weg, toch ben ik benieuwd of ze me verder kunnen helpen.

Waar ben jij trots op vandaag?

19 gedachtes over “#100DaysProud | 50 dagen update

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s