Samenwerking | Give a smile everyday

Wie ik ben? Ik ben wie ik ben. En dat wie ik ben, is mijzelf. Mijn eigen ik, met mijn eigen wil. Met mijn eigen imperfecties en mijn eigen goede eigenschappen. Vandaag wil ik het vooral hebben over een imperfectie. Een imperfectie die misschien ook wel weer voor goede eigenschappen heeft gezorgd. Dat is lastig te begrijpen, vooral voor anderen. De imperfectie waar ik het over wil hebben is automutilatie. In de ‘volksmond’ beter bekend als zelfbeschadiging. Waarom volksmond tussen aanhalingstekens staat, kan ik heel simpel uitleggen: volksmond zou betekenen dat een woord veel gebruikt wordt, maar dat is nou juist het probleem hier, want over zelfbeschadiging wordt niet gesproken. En daar wil ik verandering in brengen! Iedereen die er ooit mee in aanraking is gekomen, heeft andere ervaringen en vandaag deel ik de mijne met jullie. Dit is mijn verhaal.

Na een hoop probeersels is dit het blogje geworden dat Give A Smile Everyday schreef over haar worstelingen met zelfbeschadiging. Ik wil jullie bij deze dan ook graag doorverwijzen naar het volledige artikel (klik hier als deze het niet doet), maar jullie er wel voor waarschuwen dat dit als heftig kan worden ervaren.


Alsjeblieft, begin niet aan zelfbeschadiging, want het lost echt niets op. Als je er ervaring mee hebt, weet dat je niet alleen bent en dat Give A Smile Everyday of ik er altijd voor jou willen zijn. Ook als je vragen hebt, kan je bij ons terecht. Je kan ons altijd een mailtje sturen naar giveasmileeveryday@gmail.com en eachscarhasastory@gmail.com of een reactie achterlaten op een blog.

Advertenties

5 gedachtes over “Samenwerking | Give a smile everyday

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s