Gedachtespinsels 33|Zoveel leuks en tegelijkertijd bang

Als ik er alleen al aan denk, word ik er helemaal blij van. Ik heb zoveel leuke dingen gepland staan en al gedaan! Had ik echt even nodig zo na deze drukke en vooral hele hectische periode… Ik moet ook zeggen dat het ontzettend lekker is om weer even wat te kunnen schrijven. Mijn blog weer een beetje bij te werken en eigenlijk wil ik ook wat vernieuwingen doorvoeren. Een nieuwe header, misschien een nieuw thema en mijn ‘over mij’ pagina eens wat bijwerken. 

Ik wil niet van stapel lopen en de hele boel omgooien. Ik vind het thema heerlijk rustig zo. Lekker toegankelijk en alles is (naar mijn mening) goed te vinden. Toch wil ik weer eens wat anders. Ik houd ervan om alles bij te houden en netjes en dergelijke…

Maar waar haal je de tijd vandaan? Afgelopen weekend heb ik heerlijk genoten van de rust, maar weer eens een spelletje Roller Coaster gewaagd, geshopt, ontzettend gezellig geborreld en me vooral niet druk gemaakt. Dat kon ik echt gebruiken. Jullie weten vast nog wel hoe ik vroeger vaak niet goed in mijn vel zat, ondertussen gaat het zoveel beter met mij. Daar ben ik zo ontzettend trots op.

Pessimistisch als ik altijd was, heb ik nu ontzettend veel plezier in naar school gaan, vrienden zien en vooral leuke dingen doen. Vorige week zijn we wat gaan drinken met zijn allen en dat is zo gezellig! Vandaag ben ik bij een vriendinnetje op bezoek geweest, en van de week gaan we na school nog even de stad in. Verder deze week nog naar een Food festival bij mijn school in de stad en nog veel meer leuke plannen…

Had je mij dit leven twee jaar terug voorgespiegeld, had ik je nooit geloofd. Ik ben gelukkig met wie ik ben. Met wie ik om mij heen heb, maar ik ben ook bang om dit alles te verliezen. Die angst blijft mij altijd spelen. Het lijkt niet alsof ik die mijn leven uit kan zetten, hoe hard ik ook mijn best doe. Het is een hele tijd goed gegaan, maar nu met de stress voor school, merk ik dat ze soms de overhand weten te nemen.

Vroeger zou ik in zak en as zitten, nu ga ik door. Ik ken mijn grenzen en zoek ze niet graag op. Maar ik wil wel het plezier in het leven houden, zoals ik dat de laatste tijd voor elkaar weet te krijgen en daarvoor is het nu nodig om mijn grenzen op te zoeken.

4 gedachtes over “Gedachtespinsels 33|Zoveel leuks en tegelijkertijd bang

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s