Opruimen

Nu het vakantie is, wil ik alleen maar orde. Geen chaos meer in mijn hoofd, maar ook niet meer in mijn leven én niet in mijn kamer. Opruimen is altijd iets waarbij ik snel weet op te geven. Een paar dingen verplaatsen en nooit echt tevreden zijn met wat ik heb gedaan. Eigenlijk maak ik er alleen maar een grotere bende van. Ik durf niet zo goed dingen weg te gooien, helemaal niet als deze schoolgerelateerd zijn. Je weet maar nooit wanneer je ze nodig kunt hebben. Maar waar laat je ze?

Mijn hoofd lijkt nog niet echt vakantie te hebben. Het is druk in mijn bovenkamertje en het is niet voor niets dat mijn agenda nog steeds open op mijn bureau ligt en ik alles opschrijf. Op die manier probeer ik rust te creëren, wat trouwens niet echt wil lukken, want het is zo druk.

Vorige week moest ik nog een paar dagen naar school, ben ik naar een pretpark geweest met vriendinnen en naar de dierentuin met een vriend. Oude tijden herleven een beetje. Ontzettend leuk natuurlijk,  maar wel druk. Komende week staat er nog een avondje met weer andere vriendinnen op de planning, een ochtendje met een vriendin en straks ga ik denk ik even spullen kopen om mijn hoofd te ordenen… Mappen en insteekhoesjes.

Ik heb ook nog een doos nodig voor mijn nieuwe zonnebril en een oplossing voor het bewaren van de 40 dictaten van afgelopen jaren. Van die papierenboeken van minimaal 50 bladzijden, hebben jullie toevallig een idee? Ik denk dat ik mijn moeder maar eens wat opslagplaats op de zolder ga vragen, want ik ga dat alles niet kwijt kunnen in mijn kamer.

Al mijn aantekeningen heb ik gemaakt in van die ringbanden. Nu heb ik echt spijt dat ik ze niet gewoon heb getypt. Was een stuk makkelijker geweest. Ik overweeg om alles in te scannen en ze dan op te slaan, zodat die ringbanden weg kunnen, want hoe ga ik die dingen anders bewaren? Ik heb er al 5 van één schooljaar…

Het is me wat, opruimen. Mijn blog gaat ook een opruimbeurt krijgen, er gaan wat categorieën verdwijnen en ik wil wat meer gaan schrijven (nog meer troep). Wat informatieve dingen, in plaats van dit slappe gelul 😉

8 gedachtes over “Opruimen

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s