Nieuws, nieuws, nieuws!

Och wat een lange stilte heeft er hier geheerst zeg. Het was niet mijn bedoeling om mijn vakantie zo lang op te rekken, maar ik heb nog geen minuut stil kunnen zitten volgens mij. Mijn hoofd zit vol met nieuwe, leuke ideeën waar ik jullie niet te veel over kan vertellen. Ook mijn agenda staat helemaal vol…

Hopelijk hebben jullie allemaal net zo een goede vakantie gehad als ik? Dit was echt een top vakantie. Voor het eerst in jaren heb ik weer wat kunnen genieten van het mooie weer. Ik hoefde mij niet te schamen voor ‘verse’ wonden of littekens. Over het algemeen is alles best aardig geheeld gelukkig… De nare gedachten zijn ook nagenoeg allemaal verdwenen, echt iets om trots op te zijn! Zou het nu dan echt niet meer terugkomen?

Ik heb zoveel leuke dingen gedaan afgelopen vakantie, echt genieten was het. Ik heb een paar dagtrips gemaakt met vriendinnen in Nederland en heb toen nog een tijdje op de camping gezeten. Na de vakantie heb ik mijn kamer verbouwd en daar ben ik nog steeds mee bezig. Volgende week staan nog wat leuke dagen op de planning, waar ik heel veel zin in heb. Het is volgens mij lang geleden dat er zoveel positiviteit uit mij gekomen is!

Nog even over dat iets waar ik jullie niet te veel over kan vertellen. Ik ben op het moment bezig met het opstarten van een nieuw blog. Niet te enthousiast worden 😉 want ik weet nog niet voor de volle 100% of deze er echt gaat komen. Nu ik eigenlijk geen last meer heb van de automutilatie, ben ik eigenlijk wel ‘klaar’ met dit blog. Het is eigenlijk een soort van hoofdstuk dat ik wil afsluiten en dat vind ik lastig nu dit blog nog bestaat. Dat begrijpen jullie denk ik wel.

Ik ben op het moment dus heel hard bezig aan dat nieuwe (niet anonieme!) blog. Ik zal proberen jullie een beetje op de hoogte te houden van de vorderingen.

 

6 gedachtes over “Nieuws, nieuws, nieuws!

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s