3 Years later…

Ik schaam me op zich wel een beetje. Zolang niks van me laten horen, het lijkt bijna alsof ik terugval in mijn oude gewoonten. Dat is zeker niet het geval. Het probleem is eigenlijk dat ik het ontzettend, maar dan ook echt ontzettend druk heb. Vanavond even een update van mijn kant en ik zal hier en daar wat proberen bij te lezen. Heb je nou echt iets belangrijks te vertellen, laat het me dan hieronder even weten!

Ik wil alle ontzettend lieve mensen nog even bedanken voor jullie net zo lieve berichtjes. Doet me goed om ze te lezen, geven mij het gevoel dat ik echt goed bezig ben!

Momenteel loop ik stage en dat is best heftig. Helemaal te bedenken dat ik een sociale fobie heb (gehad) en nu op een kantoor zit met zo een zeventig mensen uit alle hoeken van de wereld. Ontzettend tof, daar moet ik eerlijk in zijn, maar ook echt ontzettend vermoeiend. Overdag verdoe ik mijn tijd met het controleren van tonijn, fruit uit blik en pasta of met het verwerken van gegevens in Excel. Ik vind het leuk om alles nu eens in het echt te zien, dit is immers waar ik voor leer toch?

In de weekenden ben ik vooral aan het werk en probeer ik wat te leren voor mijn herkansing. Nu lijkt het net alsof ik niets leuks doe, haha. Maar dat doe ik zeker wel. Op het werk heb ik het ontzettend naar mijn zin, mede door mijn ontzettend lieve collegaatje, waarmee ik eigenlijk altijd mag samenwerken. We hebben zoveel lol, maar kunnen ook over serieuze dingen praten en dan vooral over de liefde. Gezien dat bij ons beide niet zo wil vlotten zeg maar. Jullie weten misschien nog wel hoe ik in de knoop het gezeten met mijn seksuele voorkeur. Wat een rottige manier om dat te zeggen, ik geef het eerlijk toe. De punt werd toch een komma, want ik denk toch echt ‘gewoon’ hetero te zijn (goh en waarom dan, wie heb je op het oog en welke leuke jongen bevindt zich dan in je omgeving?). 

Verder probeer ik veel te bakken. Ik ben altijd al dol geweest op taarten en gebak. Zelf bakte ik eigenlijk nooit, gezien alles bij mij altijd mislukt (net als de liefde, no details). Ondertussen bak ik dus wel zelf, vooral healty powerfood moet je dan aan denken. Wat altijd een beetje de schijn hoog houden is hoor, want ik gooi er dan wel geen suiker door, maar dat betekent niet dat de rest dan zo gezond is.

Ik ga ook heel veel uiteten. Wat eigenlijk een beetje met dwang gaat (just kidding), dat moet immers als je op de beste food opleiding van Nederland zit hè. Aanstaande vrijdag vlieg ik weer uit naar de andere kant van het kikkerland voor een nieuwe tent. Omdat het moet, zeg ik dan maar.

7 gedachtes over “3 Years later…

  1. Je moet je niet druk maken over je eigen seksuele geaardheid. Je valt op mensen, niet op geslachten.. Misschien val je nu als een blok voor een man en een volgende keer word je stapel op een vrouw, wat maakt het uit?!
    Het hoeft geen naam te hebben, liefde is universeel en die vrijheid moet je ook houden!

    Geliked door 1 persoon

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s