Over mij

Allereerst natuurlijk welkom op mijn blog!

Ik weet heel goed dat je stukken tekst eigenlijk niet met ‘ik’ moet beginnen, maar dit is mijn stukje internet, dus why not? Ik ben op het moment van schrijven zeventien jaar en dit blog heb ik al meer dan twee jaar. Op mijn blog beschrijf ik mijn weg van niets naar alles, bij dat laatste ben ik ondertussen aangekomen en daar ben ik trots op.

Mijn hobby’s zijn zeer uitlopend. Tennissen, schrijven, dichten, fietsen, paardrijden, fotograferen en groeien zijn er een aantal. Door veel te genieten van het leven, genoeg te eten, trots te zijn en vooral veel te lachen, probeer ik uit te groeien tot een volwassen meid die kan genieten van wat ze meemaakt.

Ik schrijf openlijk over mijn problemen en hoop hiermee een stukje bewustzijn te creëren (en natuurlijk anderen te helpen). Het leven is niet altijd zoals je zou willen, maar je moet proberen er het beste van te maken. Daarom klim ik nu weer omhoog en probeer ik niet bang te zijn (weer) naar beneden te vallen.

Automutilatie

Zelfbeschadiging is niet meer een zo groot deel van mijn leven, als dat het twee of één jaar terug was. In mijn blogs schrijf ik onder andere over de hulp die ik van familie, vrienden en therapeuten heb gehad, om te bereiken dat ik nu clean (clean wil zeggen dat iemand zichzelf niet meer beschadigd) ben. Gezien automutilatie een moeilijk onderwerp is en niet iedereen in mijn omgeving hiervan weet, blog ik anoniem. Ik wil mijn lezers vragen om rekening te houden met hun medemens en geen vervelende reacties te plaatsen met betrekking tot zelfbeschadiging, eetstoornissen en depressies.

Heb je vragen, opmerkingen of iets anders, meld het! Je kunt hieronder het contactformulier invullen of mij een mail sturen (eachscarhasastory@gmail.com).

Bedankt voor je bezoek!

14 gedachtes over “Over mij

 1. Ik wilde even zeggen dat ik het onwijs vind hoe eerlijk je bent op je blog. Er heerst zo’n taboe op zelfbeschadiging, iets wat ik zo naar vind. Ik zou er zelf ook wel eens uitgebreider over willen bloggen, maar ik vind het nogal een stap… Er zijn meer mensen nodig zoals jij, mensen die er gewoon open en eerlijk over zijn. Ga zo door.

  Geliked door 1 persoon

  • Heel tof deze reactie, hier word ik nou blij van. Begrijp me niet verkeerd, ik had er liever niet over ‘kunnen’ bloggen, maar ik denk dat je dat wel begrijpt.
   Het bloggen over zo’n ‘zwaar’ onderwerp is inderdaad een grote stap. Zelf had ik eerst een ander blog en heb ik uiteindelijk besloten om een nieuw blog op te zetten, met als doel; er geheel open op te zijn over mezelf. Het maakt het voor mij waarschijnlijk wel makkelijker dat ik anoniem blog. Het is niet zo dat iedereen die ik ken met me meeleest. Dan zou ik nooit zo open en eerlijk durven zijn.
   Nogmaals heel erg bedankt, ik vind het onwijs leuk om te horen dat mensen het goed vinden dat ik overal zo eerlijk over ben. Xoxo

   Geliked door 1 persoon

 2. Vandaag heb ik mijn eerste blog gepost(nieuw op wordpress) en was aan het rondkijken bij andere bloggers. Van alle blogs die ik heb bekeken trok die van jou meteen mijn aandacht. Erg interessant, maar vooral hoe open je erover bent vind ik positief en daar hou ik van 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Liebster Award #3 – happyhipsterblog

  • Lief van je en onwijs tof! Ik heb besloten om tot aan en tijdens mijn examen geen tags te doen, dit omdat ik dat niet trek met de druk of iets dergelijks, hihi. Heel erg bedankt in ieder geval, onwijs leuk dat je mij hebt genomineerd! Xoxo

   Geliked door 1 persoon

   • Begrijp ik heel goed hoor! De examenperiode is nu eenmaal erg druk. Misschien heb je na je examens zin om ‘m in te vullen, en anders gewoon niet. No problemo. 🙂 Succes met leren! X

    Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Gastblog | A new chapter | Each Scar Has A Story

Ideas are like assholes. Everybody has one. Tell me yours ;)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s